idégrundlag og værdier

Idégrundlag og værdier

STENSO

er en national og international orienteret producent / underleverandør med speciale i bearbejdning af PTFE og POM, baseret på betydelige kompetencer, optimeret teknologi og målsætninger om bæredygtig produktion.

Dernæst er STENSO i samspil med EVCO Seal Team en national og international orienteret underleverandør med speciale i tætnings-systemer til primært hydraulik og pneumatik, roterende applikationer, samt plastbaserede kompositmaterialer til konstruktionsformål. ( Plastbaserede kompositter finder i dag anvendelse til en lang række produkter/konstruktioner, hvor det afgørende ofte er materialernes høje styrke kombineret med meget lav vægt.) 

Værdier

Vores værdier er udtryk for nogle grundlæggende fællestræk, vores virksomhedskultur, som skal kunne afspejles i alle vores handlinger, både internt og eksternt. 

Tillid og respekt

Vi bygger vores samarbejde på tillid og respekt. Vi behandler alle - kunder, leverandører og kolleger - som vi selv ønsker at blive behandlet. Vores samarbejdspartnere skal kunne stole på os i alle forhold - som Producent og som”underleverandør". 

Engagement og ansvar

Vi er bevidste om, at et fælles engagement udvikler virksomheden og giver størst værdi i det daglige arbejde. 

Innovation og udvikling

Vi bruger og udvikler vores know-how, kreativitet og innovationsevne i en virksomhed, hvor evnen til at se nye muligheder og viljen til at udnytte dem værdsættes -  dette for at sikre, at vi fortsat er blandt de bedste inden for vores specialer, og for at sikre vores kunder de bedste løsninger. 

Vækst og lønsomhed

Vi bestræber os på, at alle vores forretninger og investeringer - såvel økonomiske, teknologiske som menneskelige - er lønsomme, således, at de bidrager til vækst og fortsat  uafhængighed. God indtjening er et middel til virksomhedens fortsatte positive udvikling som samarbejdspartner for vores kunder.