procesindustri

Procesindustri

Kravet om fødevaresikkerhed vokser, og ikke mange industrier mødes med samme krav til produkt- og miljøsikkerhed som netop procesindustrien. STENSO har alle nødvendige dokumentationer og godkendelser af gummi- og plastkomponenter til brug i fødevareanlæg.

Der er utallige applikationer, hvor hensynet til kontakt mellem færdigvare og komponenter i produktionsanlægget spiller en vigtig rolle: Ventiler, armaturer, dyser og pumper i tapperier, flow- og separationsanlæg − bare for at nævne nogle.

Desuden er f.eks. PTFE  skånsomt mod hele systemet og giver mindre slid, hvilket naturligvis er et væsentligt plus i totaløkonomien. De selvsmørende egenskaber giver bl.a. flere driftstimer og er uvurderlige erstatninger for maskinkomponenter, der er vanskeligt tilgængelige og svære at vedligeholde. 

Vores kunder er fødevareproducenter, bryggerier, læskedrikproducenter, mejerier og medicinal-virksomheder − og i særdeleshed producenter af automation og procesanlæg til disse virksomheder.

Når det gælder dokumentation med hensyn til gummi- og plastickomponenters egnethed til direkte / indirekte kontakt med fødevarer, har STENSO godkendelser i henhold til den amerikanske FDA standard og 1935/2004 regulativet i EU.

Overalt i fremstillingsindustrien samt i de maskiner og hjælpemidler, vi anvender intensivt i hverdagen, finder vi mekaniske applikationer, der er afgørende for hele anlæggets eller apparatets funktion. Det er i disse miljøer vores tætninger, via holdbarhed og funktionalitet, skaber den merværdi, der er så vigtig for det færdige produkt - og dermed også for vores kunder. 

Levering fra enten STENSO eller fra EVCO Seal-Team Europe.