• Om STENSO

  Om STENSO

  I menuen herunder finder du:

  • Kvalitetssikring
  • Mission, Vision og Værdier
  • Social ansvarlighed og miljø
  • Job som salgskoordinator

Søg jobbet som salgskoordinator

 

Om STENSO

STENSO har 30 års ekspertise som totalleverandør af tætninger og pakninger. Med over 40 producenters tætningsløsninger – suppleret med virksomhedens egenproduktion – fungerer STENSO som totalleverandør af tætninger og pakninger til danske og udenlandske virksomheder.

Med et omfattende produktprogram, der spænder over 10 produktkategorier, i kombination med søsterselskabet Accoflours udviklingsafdeling og produktion, kan STENSO dække ethvert behov.


Stillingen som salgskoordinator

Du kommer til at arbejde tæt sammen med dine kollegaer i denne spændende stilling, hvor du både kommer til at sidde med kundesupport, ordrebehandling samt indkøb og logistik.

Du kommer derfor til at beskæftige dig med mange forskelligartede opgaver, der spænder lige fra indtastning af ordrer, registreringer og opdateringer til mere udadvendte salgsorienterede opgaver, hvor du taler med kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere.

Du disponerer selv de gængse varer og koordinerer med produktion og lager omkring leveringstidspunkter.

Du kontrollerer priser og indkøbsordrer og følger løbende op på nye salgsordrer. Du forventes at have tal-flair, da du kommer til at arbejde en del med tal.

Da du bliver en del af et mindre team, forventes det, at du er indstillet på at hjælpe til, hvor du kan, også hvis det drejer sig om at give en hjælpende hånd på lageret.

Spørgsmål til jobbet

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Profilpartners på tlf.: 43 43 40 60.

Dine egenskaber

Du er en omhyggelig og dedikeret person, som er ærekær med dit arbejde. Du trives i en administrativ stilling, hvor du også har mulighed for at yde god kundeservice. Du har interesse og flair for tal, og trives derfor både med de mere analytiske opgaver og med de mere udadvendte kundeorienterede aktiviteter. Kan du læse en teknisk tegning, vil det være en fordel.
 

Øvrige forhold

Uddannelse og erhvervserfaring
Der stilles ingen specielle krav til din uddannelsesmæssige baggrund. Til gengæld ser vi gerne, at du har erfaring fra en lignende stilling, hvor du har beskæftiget dig med forskelligartede opgaver herunder især ordrebehandling, salgssupport og disponering.

Sprogkundskaber og IT

Du behersker engelsk og dansk i skrift og tale og er vant til at arbejde med IT. Har du kendskab til Navision er det en stor fordel.

Løn

Du får en fast løn, der modsvarer dine kvalifikationer samt pensionsordning.

Du tilbydes

En alsidig stilling med meget forskelligartede opgaver, hvor du vil få en bred kontaktflade både internt i organisationen, nationalt og internationalt til kunder og samarbejdspartnere. Virksomheden har tradition for, at medarbejderne bliver i mange år, og man gør meget ud af, at man på arbejdspladsen har det godt sammen og samarbejder i respekt.

Sådan søger du

Ansøgningsprocessen foregår i samarbejde med headhunter og rekrutterings-bureauet Profilpartners, du bedes derfor sende din ansøgning via Profilpartners´ hjemmeside på følgende direkte link.

www.profilpartners.dk/ledige-stillinger/2003/