• Om STENSO

  Om STENSO

  I menuen herunder finder du:

  • Kvalitetssikring
  • Mission, Vision og Værdier
  • Social ansvarlighed og miljø
  • Søg job hos STENSO

Social ansvarlighed og miljø

 

Social ansvarlighed

Det at handle ansvarligt i forhold til forretningsforbindelser, medarbejdere, arbejdsmiljø og miljø er ikke nyt for os. Det har altid haft højeste prioritet hos STENSO, og det er en naturlig del af dagligdagen for både ledere og medarbejdere, løbende, at gennemføre mange forskellige tiltag for at blive endnu bedre på disse områder.

Vi mener, at der er 3 væsentlige forudsætninger for at kunne realisere virksomhedens mål.

1. At opfylde og udbygge vores etiske, sociale og miljømæssige ansvar som virksomhed.

2. Innovation og udvikling inden for materialer, processer og produkter, samt løbende at forbedre og udvikle vores kvalitetsstyringssystem.

3. Profitabel vækst, da god indtjening er et væsentligt middel til virksomhedens fortsatte positive udvikling som stabil samarbejdspartner for vores kunder.

Vores sociale ansvar spænder bredt og dækker alt fra relationer med vores kunder, samarbejdspartnere, myndigheder og medarbejdere til miljø og sponsering.

Som underleverandør – hvor vi er en væsentlig del af en forsyningskæde, og derfor føler et særligt ansvar i forhold til de produkter og ydelser, som vi leverer, og for at leve op til den tillid, vores samarbejdspartnere har til os.

Som samarbejdspartner – STENSO kræver og forventer samme sociale ansvarlighed fra vores forretningsmæssige relationer – som agenter, samarbejdspartnere og andre leverandører.

Som arbejdsplads – vi ved, at medarbejdernes kompetencer er en af de væsentligste konkurrencemæssige faktorer. Derfor har vi en åben og klar personalepolitik, hvor der er plads til forskellighed og udvikling. Rummelighed er et nøgleord for os. Vores sociale ansvar afspejles bl.a. i vores initiativer inden for beskæftigelse af medarbejdere med reduceret arbejdsevne, vores principper for ligestilling samt vores aktiviteter for at fremme integrationen af medarbejdere med anden etnisk baggrund.

Som en del af samfundet – Som virksomhed er det vores pligt at tage et ansvar i forhold til at beskytte miljøet. Vi er opmærksom på at være aktive med henblik på bl.a. ressourceforbrug, affaldsreduktion og forebyggelse af miljøpåvirkninger fra produktionen.

STENSO arbejder på en måde, som imødekommer de etiske, lovgivningsmæssige og almindelige forventninger, som samfundet har til erhvervslivet. Overholdelse af både national og international lovgivning er en selvfølge for os.
 

Miljøbevidsthed

STENSO vil vedholdende finde materialer og teknologier med forbedrede miljøegenskaber og integrere disse i vores produktprogram.

Brugen af genanvendelsesmaterialer bliver foretrukket i alle vore aktiviteter, lige som udviklingen af rutiner, der kan reducere forbruget af materialer og energi, vil blive prioriteret.

Alle vore ansatte skal være miljøbevidste og motiveres til at tage ansvar i de kontinuerlige forbedringsprocesser.