• Om STENSO

    Om STENSO

    I menuen herunder finder du:

    • Kvalitetssikring
    • Mission, Vision og Værdier
    • Social ansvarlighed og miljø

STENSO – Totalleverandør af tætninger og pakninger

Med 30 års ekspertise, fremragende tætningsprodukter og kundetilpasset service... øger vi din konkurrencekraft

Med over 40 producenters tætningsløsninger – suppleret med vores egen produktion – fungerer STENSO som totalleverandør af tætninger og pakninger til danske og udenlandske virksomheder. Med vores omfattende produktprogram, der spænder over 10 produktkategorier, i kombination med vores søsterselskabs udviklingsafdeling og produktion, kan vi tilfredsstille ethvert behov. Vi finder altid en effektiv og holdbar tætningsløsning til en hvilken som helst applikation.

Et stærkt team – der yder værdiskabende rådgivning

Sammen med vores søsterselskab Accofluor råder STENSO over nogle af de mest kyndige tætningsspecialister i Norden. I kraft af vores tekniske viden, praktisk erfaring og betydelig brancheindsigt er vi i stand til at anvise den mest optimale tætningsteknik, der indfrier dine krav til kvalitet, pris og rettidig levering.

Vi kalder det værdiskabende rådgivning, fordi udbyttet for vores kunder i sidste ende er øget konkurrencekraft. Derfor vælger mange kunder at involvere os tidligt i udviklingsarbejdet, da det resulterer i optimale tætningsløsninger tidligt i innovationsprocessen, hvilket reducerer time-to-market.

Kundetilpasset service – gør dit indkøb enkelt, hurtigt og sikkert

Hos STENSO ønsker vi at give dig en serviceoplevelse ud over det sædvanlige. Du vil blive betjent med engagement, professionalisme og den rette servicemindede indstilling. Derudover tilbyder vi en række fleksible serviceydelser, hvor vi giver dig de bedste muligheder for et enkelt og kundetilpasset indkøb, der gør det nemt, hurtigt og sikkert at handle tætninger med STENSO.

STENSO tilbyder præcision i hele værdikæden

Siden 1991 har præcision og akkuratesse været en helt afgørende faktor for vores succes. Derfor er præcisionsmærket en integreret del af vores logo.

Præcision er således vores pejlemærke i alt fra indkøb, rådgivning, produktion og levering, så du får præcis den tætningsløsning, der løser din opgave på den bedst tænkelige måde.

Vi ser frem til at løse din tætningsopgave. Ring til os på 45 82 36 86.