• STENSO leverer tætninger til: Kemisk industri

  STENSO leverer tætninger til: Kemisk industri

 • STENSO leverer tætninger til: Bygge- og anlægsindustri

  STENSO leverer tætninger til: Bygge- og anlægsindustri

 • STENSO leverer tætninger til: Vedligehold

  STENSO leverer tætninger til: Vedligehold

 • STENSO leverer tætninger til: Kraftværker

  STENSO leverer tætninger til: Kraftværker

 • STENSO leverer tætninger til: Intern transport

  STENSO leverer tætninger til: Intern transport

 • STENSO leverer tætninger til: Olie- og gasindustri

  STENSO leverer tætninger til: Olie- og gasindustri

 • STENSO leverer tætninger til: Vindmølleindustri

  STENSO leverer tætninger til: Vindmølleindustri

 • STENSO leverer tætninger til: Procesindustri

  STENSO leverer tætninger til: Procesindustri

 • STENSO leverer tætninger til: Transportindustri

  STENSO leverer tætninger til: Transportindustri

 • STENSO leverer tætninger til: Maskinindustri

  STENSO leverer tætninger til: Maskinindustri

 • STENSO leverer tætninger til: Offshore og værftsindustri

  STENSO leverer tætninger til: Offshore og værftsindustri

 • STENSO leverer tætninger til: Medico- og medicinalindustri

  STENSO leverer tætninger til: Medico- og medicinalindustri

 • STENSO leverer tætninger til: Fødevareindustri

  STENSO leverer tætninger til: Fødevareindustri

Segmenter – hvor vores tætninger og pakninger indgår

STENSO leverer tætninger, pakninger og tætningsteknik til mere en 12 forskellige industrisegmenter

Du vil finde STENSO's tætninger, pakninger og tætningsteknik i næsten alt industrielt udstyr – lige fra pumper, ventiler og måleudstyr til entreprenørmaskiner, vindmøller og boreplatforme, i kemiske industrianlæg, i medicoprodukter og overalt i procesindustrien.

Tætninger og pakninger fra højt specialiserede producenter

Alle vores produkter er nøje udvalgt fra højt specialiserede producenter, hvor råvarekomponenter og den fysiske udformning er udviklet til at kunne varetage ganske bestemte og ofte ret komplekse tætningsopgaver på den bedst tænkelige måde.

Stor erfaring med tætningsteknik inden for alle brancher

Det skyldes, at vi arbejder målrettet på at være en troværdig samarbejdspartner med en bæredygtig produktion, social ansvarlighed og fokus på høje standarder for kvalitet i alle aspekter, herunder leveringssikkerhed, god service og brugbare løsninger.

Se hvordan STENSO leverer tætningsløsninger til dit segment

Herunder kan du se, hvordan STENSO har hjulpet andre virksomheder i din branche. Ring til os og lad os få en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med dine processer og produkter.


STENSO medvirker til både udvikling og produktion af tætningsløsninger til specielt krævende applikationer. Vi byder ind med en bred vifte af gennemtestede produkter, der indgår i en lang række kritiske komponenter i skibe, biler, lastvogne og toge m.m.

STENSO leverer tætningsteknik i gummi, silikone og PTFE. Tætningerne imødekommer selv de strengeste krav, som medicinalindustrien stiller til komplekse applikationer. Vi leverer desuden dokumentation for sporbarhed og diverse godkendelser.

STENSO er kendt for stærke og kemiresistente tætninger, der fungerer optimalt under varierende temperatur- og trykniveauer. Vi er derfor ofte med fra skitseplan til levering af nye produkter og i projekter, der skal optimere eksisterende løsninger.

Udviklingen i byggeriet mht. nye materialer og teknologier er gået rigtig stærkt. Her fungerer STENSO som "Trusted Advisor" bl.a. som rådgiver og leverandør af nye innovative materialer som fx ”tekstil- og fiberarmerede polymere kompositter".

I kemiindustrien udsættes tætninger for ekstreme belastninger med aggressive væsker, høje temperaturer og voldsomme trykforhold. Som rådgiver leverer STENSO specialiseret viden, brancheerfaring og nøje dimensionerede kvalitetstætninger, der effektivt optimerer driften.

Entreprenør- og landbrugsmaskiner arbejder ofte uafbrudt i alt slags vejr og under enormt pres. Det kræver tætninger med særlige egenskaber. Hos STENSO leverer vi bl.a. robuste, selvsmørende PTFE-komponenter, der mindsker slid og holder maskineriet i gang 24-7-365.

Driftssikkerhed og lave omkostninger til vedligehold er afgørende i en industri, hvor ydeevnen øges år for år. STENSO har ekspertisen og produkterne, der mindsker friktion og slid, og som sikrer lang levetid for vitale komponenter i de store gear- og bremsesystemer.

Fødevaresikkerhed er kritisk og skal konstant overvåges og optimeres.
Her tager branchen STENSO med på råd, fordi vi anviser sikre og omkostningseffektive løsninger, der efterlever både danske normer, den amerikanske FDA-standard og EU-regulativerne 1935/2004.

Effektivt vedligehold er betinget af rettidig omhu og hurtige reaktionstider, når uheldet er ude. Fleksibilitet og hurtighed er en del af vores DNA hos STENSO. Derfor reagerer vi omgående, når der sker et havari, ligesom vi tilbyder vores kendte Walk-In service, hvor man altid kan kigge forbi og få løst et akut problem – her og nu.

STENSO fungerer som totalleverandør til flere kraftværker grundet vores omfattende produktprogram og kvaliteten af de produkter, vi leverer. Effektivt og økonomisk indkøb værdsættes af kunderne og resulterer i tillidsfulde og lange kunderelationer, som vi sætter pris på.

Interne transport- og logistiksystemer kører ofte i døgndrift. Her er høj funktionsstabilitet kritisk. For at undgå driftsstop anbefaler STENSO kompositmaterialer, der har høj mekanisk styrke og formstabilitet, som dermed sikrer robuste transportsystemer med lang levetid.

Sikkerhed, driftssikkerhed og høj konstant ydeevne er klare krav fra industrien. STENSO har stor erfaring på området og stiller op med et omfattende branchespecifikt tætningsprogram, der er designet til at optimere driften på disse højt specialiserede industrianlæg.

Værdiskabende rådgivning

Vi omsætter 30 års ekspertviden inden for tætninger, pakninger, PTFE emner, kompositprodukter og glidelejer til værdiskabende rådgivning rettet mod mere end 12 forskellige industrisegmenter.

Vælg dit eget segment og se, hvad vi kan gøre for dig i din branche – eller ring 45 82 36 86 og lad os få en dialog om dine muligheder.

Transport

Medical

Offshore og værftsindustri

Bygge og anlæg

Kemi

Maskiner

Vindmøller

Proces

Vedligehold

Kraftværker

Lager og logistik

Olie og Gas