• Rådgivning om tætninger og pakninger

    Rådgivning om tætninger og pakninger

Værdiskabende rådgivning om tætninger og pakninger

Med stor viden om tætninger og pakninger – og mere end 30 års erfaring – styrker vi din konkurrencekraft gennem værdiskabende rådgivning om tætningsløsninger og tætningsteknik

Solid viden om materialer og produktion, forståelse af applikationer og anvendelsessituationer samt engagement og vilje til at yde kvalificeret rådgivning – dette kendetegner medarbejderne hos STENSO.

Viden om tætninger og pakninger er afgørende

Det kan være vanskeligt at overskue alle sammenhænge selv, men når vi inddrages tidligt i forløbet, kan vi bidrage med væsentlige input og hurtigt finde frem til optimale tætningsløsninger. Derfor prioriterer vi den faglige dialog med udviklingsafdelingers tekniske personale og indkøbere hos kunderne samt rådgivende eksterne enheder.

Via en dyb produktteknisk indsigt kan vi yde den support og rådgivning, der bringer din virksomhed hurtigt videre med en konkret udfordring – det kan være optimering af eksisterende applikationer, optimering af vedligehold eller udvikling af et helt nyt produkt.

STENSO er opsøgende og proaktiv

At se miljøet og den faktiske applikation, som vores tætninger skal indgå i, kan have afgørende betydning for valget af tætningsteknik. Derfor aflægger vi ofte

besøg hos vores kunder, for derigennem at få den fulde tekniske forståelse af problemstillinger og succeskriterier og for at sikre os, at alle faktorer bliver tænkt ind i den færdige løsning.

Rådgivningen tager udgangspunkt i de komplekse forhold mellem:

• Funktion og forventninger
• Materialeegenskaber og miljø
• Dimensionering
• Produktions- og/eller monteringsmetoder

Værdiskabende rådgivning – der betaler sig!

Kundens overordnede produktdesign bestemmer naturligvis i vid udstrækning tætningstypen. Men overflader, temperaturer, tryk og medier m.m. stiller ofte særlige krav til materialeegenskaber og samspil. Ved et samarbejde med STENSO, får du en sikkerhed for, at alle parametre er tænkt ind i den færdige tætningsløsning – og det betaler sig!

Ring til os på 45 82 36 86 og lad os få en dialog om dine tekniske udfordringer eller vælg dit eget segment herunder – og lad dig inspirere af vores løsninger.


STENSO medvirker til både udvikling og produktion af tætningsløsninger til specielt krævende applikationer. Vi byder ind med en bred vifte af gennemtestede produkter, der indgår i en lang række kritiske komponenter i skibe, biler, lastvogne og toge m.m.

STENSO leverer tætningsteknik i gummi, silikone og PTFE. Tætningerne imødekommer selv de strengeste krav, som medicinalindustrien stiller til komplekse applikationer. Vi leverer desuden dokumentation for sporbarhed og diverse godkendelser.

STENSO er kendt for stærke og kemiresistente tætninger, der fungerer optimalt under varierende temperatur- og trykniveauer. Vi er derfor ofte med fra skitseplan til levering af nye produkter og i projekter, der skal optimere eksisterende løsninger.

Udviklingen i byggeriet mht. nye materialer og teknologier er gået rigtig stærkt. Her fungerer STENSO som "Trusted Advisor" bl.a. som rådgiver og leverandør af nye innovative materialer som fx ”tekstil- og fiberarmerede polymere kompositter".

I kemiindustrien udsættes tætninger for ekstreme belastninger med aggressive væsker, høje temperaturer og voldsomme trykforhold. Som rådgiver leverer STENSO specialiseret viden, brancheerfaring og nøje dimensionerede kvalitetstætninger, der effektivt optimerer driften.

Entreprenør- og landbrugsmaskiner arbejder ofte uafbrudt i alt slags vejr og under enormt pres. Det kræver tætninger med særlige egenskaber. Hos STENSO leverer vi bl.a. robuste, selvsmørende PTFE-komponenter, der mindsker slid og holder maskineriet i gang 24-7-365.

Driftssikkerhed og lave omkostninger til vedligehold er afgørende i en industri, hvor ydeevnen øges år for år. STENSO har ekspertisen og produkterne, der mindsker friktion og slid, og som sikrer lang levetid for vitale komponenter i de store gear- og bremsesystemer.

Fødevaresikkerhed er kritisk og skal konstant overvåges og optimeres.
Her tager branchen STENSO med på råd, fordi vi anviser sikre og omkostningseffektive løsninger, der efterlever både danske normer, den amerikanske FDA-standard og EU-regulativerne 1935/2004.

Effektivt vedligehold er betinget af rettidig omhu og hurtige reaktionstider, når uheldet er ude. Fleksibilitet og hurtighed er en del af vores DNA hos STENSO. Derfor reagerer vi omgående, når der sker et havari, ligesom vi tilbyder vores kendte Walk-In service, hvor man altid kan kigge forbi og få løst et akut problem – her og nu.

STENSO fungerer som totalleverandør til flere kraftværker grundet vores omfattende produktprogram og kvaliteten af de produkter, vi leverer. Effektivt og økonomisk indkøb værdsættes af kunderne og resulterer i tillidsfulde og lange kunderelationer, som vi sætter pris på.

Interne transport- og logistiksystemer kører ofte i døgndrift. Her er høj funktionsstabilitet kritisk. For at undgå driftsstop anbefaler STENSO kompositmaterialer, der har høj mekanisk styrke og formstabilitet, som dermed sikrer robuste transportsystemer med lang levetid.

Sikkerhed, driftssikkerhed og høj konstant ydeevne er klare krav fra industrien. STENSO har stor erfaring på området og stiller op med et omfattende branchespecifikt tætningsprogram, der er designet til at optimere driften på disse højt specialiserede industrianlæg.

Værdiskabende rådgivning

Vi omsætter 30 års ekspertviden inden for tætninger, pakninger, PTFE emner, kompositprodukter og glidelejer til værdiskabende rådgivning rettet mod mere end 12 forskellige industrisegmenter.

Vælg dit eget segment og se, hvad vi kan gøre for dig i din branche – eller ring 45 82 36 86 og lad os få en dialog om dine muligheder.

Transport

Medical

Offshore og værftsindustri

Bygge og anlæg

Kemi

Maskiner

Vindmøller

Proces

Vedligehold

Kraftværker

Lager og logistik

Olie og Gas