• STENSO leverer tætninger til: Medico- og medicinalindustri

    STENSO leverer tætninger til: Medico- og medicinalindustri

    Typiske produkter er:

    • Fødevaregodkendte tætninger
    • PTFE tætninger
    • O-ringe

Tætninger til medico- og medicinalindustri

 

Tætningsløsninger fra STENSO medvirker til både optimering af funktionaliteten i mange forskellige medicoprodukter og til ydeevnen i diverse procesanlæg i medicinalindustrien. Vi kan levere tekniske løsninger i gummi-, silikone- og PTFE, som kan imødekomme selv de strengeste krav, som medicinalindustrien stiller:

• Tætninger til elektriske aktuatorer
• Pakninger og tætninger til pumper og regulatorer
• Vibrationsdæmpende ophæng
• Tætninger, samt slanger til medico-apparatur

STENSO som udviklingspartner

I et udviklingssamarbejde, kan STENSO bidrage med fremstilling af prototyper og små produktionsserier til brug i diverse test. I den forbindelse, er der næsten ingen grænser for, hvad vi kan frembringe – enten på vores søsterselskabs produktionsanlæg eller hos vores øvrige samarbejdspartnere.

Kvalificeret rådgivning

STENSO har stor erfaring med tætninger og tætningsteknik til medico- og medicinalindustrien. I et samarbejde sikrer vi altid, at såvel råvarekomponenten som de leverede slutprodukter lever op til diverse krav om dokumentation og leverer de fornødne certificerede godkendelser for komponenterne.

Dokumentation og certificeringer

Som leverandør til medicinalindustrien gennemføres auditering også hos STENSO. Vi er således garant for, at alle produkter lever op til danske normer, den amerikanske FDA-standard og EU-regulativerne 1935/2004.


STENSO medvirker til både udvikling og produktion af tætningsløsninger til specielt krævende applikationer. Vi byder ind med en bred vifte af gennemtestede produkter, der indgår i en lang række kritiske komponenter i skibe, biler, lastvogne og toge m.m.

STENSO leverer tætningsteknik i gummi, silikone og PTFE. Tætningerne imødekommer selv de strengeste krav, som medicinalindustrien stiller til komplekse applikationer. Vi leverer desuden dokumentation for sporbarhed og diverse godkendelser.

STENSO er kendt for stærke og kemiresistente tætninger, der fungerer optimalt under varierende temperatur- og trykniveauer. Vi er derfor ofte med fra skitseplan til levering af nye produkter og i projekter, der skal optimere eksisterende løsninger.

Udviklingen i byggeriet mht. nye materialer og teknologier er gået rigtig stærkt. Her fungerer STENSO som "Trusted Advisor" bl.a. som rådgiver og leverandør af nye innovative materialer som fx ”tekstil- og fiberarmerede polymere kompositter".

I kemiindustrien udsættes tætninger for ekstreme belastninger med aggressive væsker, høje temperaturer og voldsomme trykforhold. Som rådgiver leverer STENSO specialiseret viden, brancheerfaring og nøje dimensionerede kvalitetstætninger, der effektivt optimerer driften.

Entreprenør- og landbrugsmaskiner arbejder ofte uafbrudt i alt slags vejr og under enormt pres. Det kræver tætninger med særlige egenskaber. Hos STENSO leverer vi bl.a. robuste, selvsmørende PTFE-komponenter, der mindsker slid og holder maskineriet i gang 24-7-365.

Driftssikkerhed og lave omkostninger til vedligehold er afgørende i en industri, hvor ydeevnen øges år for år. STENSO har ekspertisen og produkterne, der mindsker friktion og slid, og som sikrer lang levetid for vitale komponenter i de store gear- og bremsesystemer.

Fødevaresikkerhed er kritisk og skal konstant overvåges og optimeres.
Her tager branchen STENSO med på råd, fordi vi anviser sikre og omkostningseffektive løsninger, der efterlever både danske normer, den amerikanske FDA-standard og EU-regulativerne 1935/2004.

Effektivt vedligehold er betinget af rettidig omhu og hurtige reaktionstider, når uheldet er ude. Fleksibilitet og hurtighed er en del af vores DNA hos STENSO. Derfor reagerer vi omgående, når der sker et havari, ligesom vi tilbyder vores kendte Walk-In service, hvor man altid kan kigge forbi og få løst et akut problem – her og nu.

STENSO fungerer som totalleverandør til flere kraftværker grundet vores omfattende produktprogram og kvaliteten af de produkter, vi leverer. Effektivt og økonomisk indkøb værdsættes af kunderne og resulterer i tillidsfulde og lange kunderelationer, som vi sætter pris på.

Interne transport- og logistiksystemer kører ofte i døgndrift. Her er høj funktionsstabilitet kritisk. For at undgå driftsstop anbefaler STENSO kompositmaterialer, der har høj mekanisk styrke og formstabilitet, som dermed sikrer robuste transportsystemer med lang levetid.

Sikkerhed, driftssikkerhed og høj konstant ydeevne er klare krav fra industrien. STENSO har stor erfaring på området og stiller op med et omfattende branchespecifikt tætningsprogram, der er designet til at optimere driften på disse højt specialiserede industrianlæg.

Værdiskabende rådgivning

Vi omsætter 30 års ekspertviden inden for tætninger, pakninger, PTFE emner, kompositprodukter og glidelejer til værdiskabende rådgivning rettet mod mere end 12 forskellige industrisegmenter.

Vælg dit eget segment og se, hvad vi kan gøre for dig i din branche – eller ring 45 82 36 86 og lad os få en dialog om dine muligheder.

Transport

Medical

Offshore og værftsindustri

Bygge og anlæg

Kemi

Maskiner

Vindmøller

Proces

Vedligehold

Kraftværker

Lager og logistik

Olie og Gas